3D打印機唔只可以列印食物! 新出的Kniterate 3D針織打印機連毛衣都可以打印出黎!

有左佢就唔使織織復織織,亦唔怕自己手工唔好!毛衣,頸巾或者係袋,理想中的設計統統可以快速打印出來.

雖然Kniterate並唔係世界上第一部針織打印機,不過絕對係最低價及最易操作的,因為目前市面上的類似產品都基本上由5萬美金起跳,而且需要專業人士在旁協助先可以順利操作.所以Kniterate絕對性價比超高,令有心人士都可以係屋企將設計快速化成實物針織品.

而Kniterate亦有專屬軟體協助設計, 軟體入面有設計模板, 可以套用模板亦可以依需要調整改造. 另外亦可以與其他外部軟體連結使用, 創造更多變化.

Kniterate 亦開啟左專屬社群,令用家及設計師們能彼此交流分享、生產製作,進而激盪創意。 售價成面, Kniterate約為7499美金,係同款產品的六份一價錢!有興趣的朋友不妨考慮一下.